hola, soc la Cristina!

em vols conèixer una mica més?

Soc la Cristina, actriu i docent d’arts escèniques. Combino els treballs interpretatius teatrals amb l’ensenyança artística de teatre, expressió corporal i dansa. M’agrada crear i realitzar projectes pedagògics destinats a diferents edats i col·lectius. Treballo a teatres, biblioteques, llars d’infants, escoles de primària i secundària, escoles de teatre… Les meves classes i tallers estan destinats a infants, joves, adults i persones amb diverses necessitats especials.

Creo i interpreto espectacles i contes teatralitzats per a infants i joves on hi integro diferents llenguatges; el teatral, el musical i el plàstic. També treballo en diversos projectes per a adults, com la formació i direcció teatral amb persones amb diversitat funcional, o la creació i interpretació de visites guiades teatralitzades.

CREIXENT AMB ART és el meu projecte.  Créixer amb art és créixer envoltat de música, de teatre, de dansa i de joc. És créixer desenvolupant la creativitat i la imaginació. 

 Llicenciada en Art Dramàtic al Col·legi del teatre.                                                                                         Postgrau en Pedagogia Teatral al’Institut del Teatre.                                                                                   Estudis de Psicomotricitat, Dansa i Estimulació musical.       

Formo part de: