Política de Privadesa


Darrera actualització el 4 d’octubre de 2023 – Data d’entrada en vigor 04-Oct-2023

Aquesta Política de Privadesa descriu les polítiques de:

Cristina Noguer Moner,
Carrer de la Malva, 24,
Girona
17430,
Espanya,
Correu electrònic: hola@creixentambart.cat

Pel que fa a la col·lecció, ús i divulgació de la vostra informació que recollim quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://creixentambart.cat/ ), (“el Servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i divulgació de la vostra informació d’acord amb la Política de Privadesa. Si no l’accepteu, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment sense avís previ i publicar la Política de Privadesa revisada del Servei. La política revisada serà efectiva 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de Privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu periòdicament aquesta pàgina.

 1. Informació que recollim:

  Recollirem i processarem la següent informació personal sobre vostè:

  1. Nom
  2. Correu electrònic

 2. Com fem servir la vostra informació:

  Utilitzarem la informació que recollim sobre vostè per als propòsits següents:

  1. Màrqueting/Promoció/Informació

  Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i, després, només per a les finalitats per a les quals atorguem el consentiment, tret que s’ens demani el contrari per llei.

 3. Conservació de la vostra informació:

  Conservarem la seva informació personal entre 90 dies i 2 anys després que els usuaris finalitzin els seus comptes o sempre que ho necessitem per complir els propòsits que es va recollir tal com es detalla en aquesta Política de privacitat. És possible que haguem de conservar certa informació per a períodes més llargs com ara manteniment de registres / informes d’acord amb
  la llei aplicable o per altres motius legítims com l’aplicació de drets legals, la prevenció de frau, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap dels quals l’identifiqui (directament o indirectament), pot ser emmagatzemat indefinidament.

 4. Els seus drets:

  Depenent de la llei que s’aplica, és possible que tingueu un dret d’accés i rectificació o supressió de dades personals o rebre una còpia de les seves dades personals, restringir o oposar-se a l’actiu tractament de les vostres dades, demanar-nos que compartim la seva informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagueu proporcionat tractar les seves dades, dret a presentar una reclamació amb una autoritat legal i altres drets segons sigui pertinent segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, ens podeu escriure a hola@creixentambart.cat. Respondrem la sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.

  Tingueu en compte que si no ens permeteu rebre o processar la informació personal requerida o si retireu el consentiment per tramitar el mateix per les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals la seva informació es demana.

 5. Galetes Etc.

  Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de cookies.

 6. Seguretat:

  La seguretat de la vostra informació és important per nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, mal ús o no autoritzat i alteració de la seva informació sota el nostre control. Tanmateix, donats els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i en conseqüència, no podem garantir totalment la seguretat de qualsevol informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.

 7. Enllaços de tercers i ús de la vostra informació:

  El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no són operats per nosaltres. Aquesta Política de Privadesa no aborda la política de privadesa i altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercer que opera qualsevol lloc web o servei que es pot accedir mitjançant un enllaç al Servei. Us recomanem que reviseu la política de privadesa de cada lloc que visiteu. No tenim el control ni podem assumir cap responsabilitat sobre el contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de qualsevol lloc o servei de tercers.

 8. Reclamació / Delegat de Protecció de Dades:

  Si teniu qualsevol consulta o dubte sobre el processament de la seva informació disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic a:
  Cristina Noguer Moner,
  Carrer de la Malva, 24,
  correu electrònic: hola@creixentambart.cat.
  Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la legislació aplicable.